Brad Pitt utješio suicidalnog obožavatelja: Život je gadan ciklus, ali moraš se boriti

Foto: JLP

HOLIVUDSKI ljepotan i supertata Brad Pitt bi se u javnosti mogao okititi i titulom suosjećajnog junaka. USmagazine.com piše da je ovaj zgodni 47-godišnji glumac na posebnom prikazivanju svog novog filma "Moneyball" pružio utjehu suicidalnom obožavatelju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Nakon prikazivanja filma, uslijedio je razgovor s obožavateljima. Javio se jedan fan te priznao da je cijeli taj dan razmišljao o samoubojstvu, ali mu je ovaj film vratio vjeru i obnovio nadu u bolju budućnost. Dok je istup ovog obožavatelja zabezeknuo većinu, Brad je sabrano udijelio par mudrih riječi utjehe: "Čovječe, život se sastoji od uspona i padova. To je gadan ciklus, ali moraš se boriti. Možeš biti dolje, ali onda se opet uspneš na vrh. Svaki poraz vodi do pobjede".

"U dvorani je bilo nekoliko stotina ljudi i Brad je sjajno izvukao situaciju. Bio je to trenutak koji je šokirao sve prisutne", rekao je jedan od svjedoka. Drugi je dodao: "Bio je to baš dirljiv trenutak. Kad je Brad odlazio, zaustavio se kod ovog tipa i ponudio mu još koju riječ ohrabrenja".

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara