Brad "Savršen učenik" Renfro uhićen pred kamerama

KADA su undercover detektivi losanđeleske policije jučer pozvali pripadnike medija da svjedoče jednoj od njihovih sting operacija u sirotinjskoj četvrti Los Angelesa, nisu ni sanjali da će im akcija dobiti daleko veći publicitet nego što je to itko bio očekivao.

Akcija je motivirana velikim porastom smrtnih slučajeva u oblasti zvanoj "Heroin Alley", koja se nalazi blizu samog centra Los Angelesa, te u koju često zalaze ovisnici iz drugih, udaljenijih dijelova grada, u potrazi za jeftinom i lako dostupno drogom. U ponedjeljak, tri dana prije akcije, zabilježena su tri smrtna slučaja koji se pripisuju heroinu, a među njima se našla i 75-godišnja žena.

U četvrtak su policajci, preobučeni u ulične dilere, potencijalnim mušterijama nudili paketiće s lažnim heroinom. Ukoliko bi netko pristao na kupnju, ubrzo bi bio uhićen i poslije optužen za pokušaj posjedovanja ilegalne supstance.

Prilikom akcije je zabilježeno 14 uhićenja. Mediji, koji su dovučeni s ciljem da obeshrabre narkomane od posjeta "Heroin Alleyu", su na svoje veliko iznenađenje među uhićenima prepoznali i Brada Renfroa, mladog holivudskog glumca čija filmografija uključuje popularne i hvaljene filmove kao što su Klijent, Savršen učenik, Svijet duhova i Nasilnik.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Renfrou ovo nije prvi sudar sa zakonom. Godine 1998. bio je uhićen zbog posjedovanja kokaina i marihuane, 2001. je bio uhićen zbog nedozvoljene konzumacije alkohola, a 2002. je ulaskom u program odvikavanja od alkohola izbjegao kaznu zbog vožnje u pijanom stanju.

Renfro je sinoć pušten iz zatvora uz kauciju od 10.000 US$. Pred sudom će se pojaviti 30. prosinca.

D.A.


Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara