Bregoviću honorar od milijun eura?

BIJELO DUGME je od koncerata u Sarajevu, Zagrebu i Beogradu zaradilo tri milijuna eura. Koliko je dobio Goran Bregović još je tajana, a nagađa se da njemu ide milijun eura.

Beogradski Blic piše da je zarada sa sva tri koncerta, kada se plati porez, tri milijuna eura. Mladen Vojičić Tifa i Alen Islamović - koji su, svaki u svoje vrijeme, obilježili zvjezdanu karijeru Bijelog dugmeta, navodno su dobili po 36 000 eura, a Željko Bebek, koji je ranije načuo koliko će tražiti Bregović i uvjetovao svoj nastup, 60 000 eura.

Bregovićev honorar za sada je tajna, no dobro upućeni vjeruju da će on iznositi minimalno milijun eura.

Još kad se počelo nagađati o okupljanju legendarnog sastava nakon stanke od 15 godina, ali i kasnije, "šuškalo" se da je to isključivo zbog novca. Medijski istupi nekih od članova, u prvom redu Bebeka, to su i potvrdili pa se sada, nakon što su se koncerti održali, iako mnogi to ne žele vjerovati, može reći da se pjevalo zbog milijunskih honorara.

Zadnji koncert održan je u utorak navečer na beogradskom hipodromu, a okupio je oko 200 tisuća ljudi iz cijele Srbije i Crne Gore, ali i drugih zemalja regije. U Zagrebu je u Maksimiru, prema procjenama organizatora, bilo 70 tisuća ljudi.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara