Briljantno ili suludo: Andrej Pejić reklamira push-up grudnjak

Foto: Hema

IAKO ĆE vam u prvi mah zvučati kao najveća glupost koju ste čuli u posljednje vrijeme, ideja je zapravo originalna. Koja je bolja reklama za push-up grudnjak od garancije da će čak i muškarcu dati zavidan dekolte? Bosanskohercegovački androgeni model Andrej Pejić uspio je opet zaprepastiti. Iako su fotografije kampanje puštene u javnost prije samo par sati, vijest je već po naslovnicama mnogih svjetskih medija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nizozemski brand Hema odlučio se za riskantan potez unajmivši muškarca da reklamira push-up grudnjak, iako Pejiću ovo nije prva kampanja u kojoj "glumi" ženu. Na tri fotografije Andrej nosi dekoltirane haljine i nosi solidnu dvojku. Linija grudnjaka se i reklamira pod sloganom da vam dodaju bar dva broja na vašu veličinu košarice. Andrej je čisti dokaz reklamnog slogana. Pejićev agent Joseph Tenni je izjavio: "Ovo je revolucionarno. Nikad još muški model nije angažiran za kampanju ženskog donjeg rublja".

Andrej je prije izjavio da bi razmislio o promjeni spola kad bi mu ponudili ugovor za Victoria's Secret. I dokazao je da može dobiti kampanju za reklamiranje ženskog donjeg rublja bez promjene spola.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara