Britanci nisu imali milosti prema srpskom nastupu na Eurosongu, hejtali ih zbog ove tri stvari

Britanci nisu imali milosti prema srpskom nastupu na Eurosongu, hejtali ih zbog ove tri stvari

Screenshot: YouTube

EUROSONG je završio, pobjednik (odnosno pobjednica) se zna, no euforija oko popularnog glazbenog natjecanja još se ne stišava. Pretresaju se i komentiraju nastupi svih natjecatelja te se traže i najmanje greške i sitnice u njihovim izvedbama.

Novinar Daily Maila, Jim Shelley napravio je veliki osvrt na eurovizijske natjecatelje i nije imao milosti prema nikome, a pogotovo prema našim susjedima Srbima i njihovim predstavnicima - grupi Balkanika i Sanji Iliću.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime, Shelley je nabrojio nekoliko ne baš laskavih kategorija koje je sam izmislio i proglasio pobjednike, a srpski predstavnici našli su se u čak tri.

Prva kategorija u koju je svrstao Balkaniku i Ilića je kategorija najgorih trikova na pozornici. "Stari čovjek koji na pozornici stoji na stupu sa strane i svira frulu", opisao je srpsku točku Shelley. Uvrstio ih je i u kategoriju najgorih plagijatora te njihov nastup usporedio sa spotom za pjesmu Bohemian Rhapsody grupe Queen.

Treća kategorija u kojoj je Britanac popljuvao Srbe je kategorija veoma neobičnog imena u kojoj se nalazi samo Srbija, a koja se odnosi na pjevača Balkanike Mladena Lukića - najstrašniji snagator koji izgleda poput sotonista.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara