Britanci odabrali najbolje iz Big Brothera slavnih

CHANTELLE, pobjednica Big Brothera bila je nitko i ništa prije nego što je pobijedila i postala ne samo netko i nešto, nego čak dogurala do titule "Lažne Paris Hilton", a to je nesumnjivo vrijedan doseg.

Dennis Rodman, koji je kratko vrijeme boravio u "Kući", komentirajući nedovoljno glamurozni pedigre stanara, rekao je da mu "doista nije jasno koga su sve tu pustili da se prošeta po crvenom tepihu".

Ali engleski tabloidi i vojska čitatelja i gledatelja zabavljali su se tri tjedna dogodovštinama stanara, koji su bili barem beskrajno zanimljiviji od anemičnih ukućana studija u zagrebačkoj Dubravi.

Posebnu čar showu dalo je što je pobjednica bila jedina nepoznata ličnost u kući, kojoj je tadatak bio da sustanare uvjeri kako je slavna, ali da oni za nju nisu čuli. U tome je uspjela i na kraju se doista izborila za svoj komadić slave.

Tabloidne starlete Traci Bingham i Jodie Marsh, nekadašnja ljubavnica engleskog nogometnog izbornika Erikssona Faria Alam i George Galloway, zastupnik u britanskom parlamentu doista su dobro nasmijali brojne poklonike ove bizarne zabave, pa je Sun na kraju napravio "the best of" sezone.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara