Britanci se ne mogu načuditi što je kći najbogatije Hrvatice na osmom odmoru ove godine

Britanci se ne mogu načuditi što je kći najbogatije Hrvatice na osmom odmoru ove godine

Foto: Guliver Image/Splash

LJETO još nije ni na vidiku, a kći najbogatije Hrvatice Slavice Ecclestone, Tamara, na osmom je odmoru ove godine. Ljepotica hrvatskog porijekla već se našla na udaru zbog raskošnog stila života, no Britancima je i dalje čudno što se toliko odmara, a naročito ih muči pitanje - od čega.

Destinacija koju je izabrala za osmi odmor jest Dubai, kamo je otišla s kćeri Sophijom. Dan su provele u vodenom parku Aquaventure Atlantis na The Palmu, umjetno stvorenom otočju koje je oblikovano u obliku palme.

Prije ovoga bila je na Bahamima, također sa Sophijom.

Ranije je show "Tamara's World" otkrio da ona i njen suprug Jay Rutland, kontroverzni bankar, imaju čak 50 zaposlenika u vili vrijednoj više od 600 milijuna kuna.

Tamara se najviše voli izvaliti u svojoj zlatnoj kadi, koja kao i ostatak kuće mora biti savršeno čista, no za to se ne brine bogata nasljednica, već njeni zaposlenici.

Njena kći Sophie uživa u svojoj sobi za igru, s golemom kućicom za lutke i konjićima za ljuljanje, a u vili se nalazi i ledena palača.

Iako njena kći ima sve što poželi, Tamara tvrdi da je skromna.

"Fifi nije razmažena. Voli se voziti privatnim avionima, ali vozi se i busom i podzemnom željeznicom. Čak je i u New Yorku bila u podzemnoj željeznici", pokušala je objasniti bogata nasljednica.

"Naučila sam je da sa svima razgovara jednako, bila to čistačica ili direktor. Kad se igra s drugom djecom, uvijek dijeli sve svoje igračke", dodala je. 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara