Britanske kladionice: Charlesova ženidba, novi izgled M. Jacksona

ŽENIDBA princa Charlesa i Camille Parker-Bowles, nova preobrazba lica Michaela Jacksona, povratak Elvisa Presleyja britanska kladionica William Hill u četvrtak je objavila godišnji popis mogućih događaja u 2003.

Brak budućeg britanskog kralja s njegovom dugogodišnjom ljubavnicom nudi se u okladi u odnosu 8:1, što je ništa u usporedbi s mogućom zaradom u slučaju da se tijekom iduće godine Michael Jackson odluči na potpunu rekonstrukciju glave, ili da se konačno ipak pronađe kralj rock-and-rolla Elvis Presley, za što ćete na jednu uloženu dobiti čak 500 funti.

No u zemlji u kojoj je klađenje nacionalni sport, jasno je da William Hill sportašima daje posebno mjesto.
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tako izbornik britanske nogometne reprezentacije Sven Goran Ericsson nudi čak dvije mogućnosti za klađenje - u slučaju da napusti mjesto izbornika kladioničarima se nude četiri za jednu uloženu funtu, a omjer za slučaj njegove ženidbe mnogo je veći - 12 prema 1.

Unatoč činjenici da se majka tek oporavlja od rođenja drugog sina u rujnu, kladionici Hill se nimalo nevjerojatnim ne čini da jedan od najpoznatijih britanskih bračnih parova - David i Victoria Beckham - iduće godine dobije još jedno dijete, budući da je na tu mogućnost ponudio omjer 5:1.

A izgledi da tenisačica Serena Williams osvoji još jedan Grand Slam (7:1) Britancima se čine mnogo većima nego da američka pjevačica Britney Spears zatrudni (10:1)...
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara