Britney ima dva muža!?

KONTROVERZNI TV voditelj Richard Bacon izazvao je nemalu provalu smijeha izjavom kako je upravo on pravi zakonski suprug trudne pop-princeze Britney Spears. Bacon, koji je nedavno napravio ispad u svojoj emisiji Top of the Pops, u kojoj je ismijao jedan bend na račun njihove debljine, tvrdi kako posjeduje vjenčani list s potpisom slavne pjevačice, na kojem se nalazi i njegovo ime.

29-godišnji voditelj kaže kako se s Britney oženio tijekom intervjua za emisiju "The Big Breakfast" koja se emitira na televiziji Channel 4. Intervju s Britney Bacon je obavio u hotelskoj sobi.

Britney se u trenutku zanosa udala i za svog prijatelja iz djetinjstva Jasona Alexandera, no njihov brak potrajao je manje od tri dana.

Bacon, koji je i DJ na radio stanici Capital FM, tvrdi da je Britney novim brakom potvrdila kako je zapravo bigomanka.

"Tog je dana Britney po prvi put priznala kako su ona i Justin Timberlake prekinuli vezu, pa sam odmah skovao plan. Doveo sam svećenika koji je čekao u blizini sa pravim vjenčanim listom. Kleknuo sam na koljena ispred Britney i pitao je hoće li se udati za mene. Odgovorila mi je potvrdno. Tada sam pozvao svećenika, te smo oboje potpisali vjenčani list. Svećenik nas je proglasio mužem i ženom." - tvrdi Bacon.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bacon je tada otišao niz hodnik, no ubrzo je ugledao golemog zaštitara kao trči za njim.

"Istrgnuo mi je vjenčani list jer je shvatio da je zakonski valjan. Brak se ne može poništiti paranjem papira, što bi značilo da brak Britney i Kevina ne može biti legalan." - kazao je Bacon.

No, glasnogovornik trudne pjevačice opovrgnuo je sve izjave kontroverznog voditelja.

"Žao mi je što moram slomiti Richardovo srce, no Britney je potpuno legalno udana za Kevina Federlinea s kojim očekuje svoje prvo dijete. Nadam se da će Bacon pronaći dovoljno snage da prihvati istinu, naročito jer trenutno proživljava vrlo teške trenutke." - cinično je komentirala glasnogovornica Britney Spears.

 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara