Britney izgubila nevinost sa 14 godina?

ODVJETNIK Eric Ervin, koji je s Brit surađivao još dok se ponašala normalno, u ranoj fazi njezine glazbene karijere, istupio je u javnost tvrdnjom kako je pjevačica još u tinejdžerskim danima pokazivala simptome neuravnotežene osobe, a tada vrlo aktualnu priču o njezinoj nevinosti nazvao je običnim "PR zadatkom". Istina je, tvrdi Ervin, potpuno drugačija - dok su njeni menadžeri kovali plan o planetarno popularnoj djevici,ona im je priznala kako se seksala još kao 14-godišnjakinja.

U vrijeme kad je top listama harao hit "Baby One More Time", Britney Spears javnosti je predstavljena kao mlada djevojka s jasnim prioritetima, ali i moralnim načelima. Pjevačica je tada, naime, nerijetko govorila o tome kako se čuva za pravog muškarca  te kako želi ostati nevina do prve bračne noći. Novinari su se, očekivano, brzo uhvatili te priče pa je Brit, kao mlada glazbena zvijezda, prepoznata upravo po tom stavu.

Nedugo nakon prekida s Justinom Timberlakeom, medijima je priča o nevinosti postala još zanimljivija  jer nisu vjerovali kako nije spavala s jednim od najpopularnijih pjevača na svijetu. Unatoč njezinim tvrdnjama, Justin je tada u javnost izišao s pričom o njihovom ljubavnom životu  i svijetu dao do znanja kako su se seksali od samog početka kratke, ali burne ljubavne veze. Iako je u očima javnosti ispala lažljivica, Britney grešku u besprijekornom PR planu nije platila, već je u pjesmama počela uzdisati i imidž počela graditi na vlastitoj seksualnosti.

Prema tvrdnjama Erica Ervina, koji je o karijeri popularne pjevačice po prvi put progovorio za časopis US Weekly, Britney je nevinost izgubila kao 14-godišnja djevojčica  i to sa svojim prvim dečkom Regom Jonesom. Ipak, marketinški stručnjaci koji su se tada bavili karijerom ambiciozne pjevačice procijenili su da bi za njenu reputaciju bilo bolje predstavljati je kao djevicu pa je Britney dobila upute, točnije, odgovore koje je trebala davati na pitanja o seksu, braku i sl.

Britney trenutno ima važnijih problema od curenja detalja iz njene prošlosti - ovih je dana, piše Daily Mail, unajmila privatnog detektiva koji bi joj trebao pomoći u dobivanju skrbništva nad sinovima. Brit je, naime, uvjerena kako njezin bivši suprug Kevin Federline i dalje konzumira drogu pa je detektivu u zadatak dala da ga fotografira za vrijeme konzumacije. Njezin novi album "Blackout" prošlog je tjedna u Europi bio najprodavanije diskografsko izdanje, no pjevačica ga i dalje nema namjeru promovirati, nego dane provodi u šopingu, na radost dežurnih paparazza.

D.K.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara