Britney kao striptizeta, ubojica i lezbijka u novom Tarantinovom filmu

Britney kao striptizeta, ubojica i lezbijka u novom Tarantinovom filmu

QUENTIN TARANTINO snima novi tzv. eksploatacijski film, žanr koji je pretrpan nasiljem i seksom sa svrhom šokiranja javnosti, s nimalo ili malo umjetničkog angažmana, te s jednim jedinim ciljem - brzom zaradom. Iako je već nadaleko poznato kako je eksploatacijski film najdraži žanr vrlog samoukog redatelja Quentina, ovo niti ne bi bila neka posebna vijest da uloge u njemu nije ponudio Britney Spears, Kim Kardashian i Evi Mendes.

Riječ je, naime, o remakeu filma redatelja Rusa Meyera "Faster Pussycat! Kill! Kill!", kultnom klasiku iz 1965. godine, o tri striptizete na krvavom pohodu po Americi, a kraljice tabloida i kućnih  pornića savršeno bi se uklapale u priču da nema jednog malenog detalja - bitni element kod Meyera je prebujno poprsje glavne glumice, a kako je Britney Spears na tom području "samo osrednja glumica" nagađa se da će Tarantino morati proraditi na Britneyinim oblinama. Na koji način, još uvijek nije poznato.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Britney bi u filmu trebala odglumiti i vruće scene seksa, i to s muškarcem kojeg naposlijetku ubije golim rukama usred pustinje. "Britney je savršeni materijal za ovu ulogu", Tarantino se nedavno i javno očitovao, dodajući kako se veseli budućoj suradnji s posrnulom kraljicom, ukoliko ona na to pristane.

V.V.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara