Britney: Kevin je najseksipilniji muškarac na svijetu

BRITNEY i njen suprug Kevin gostovali su po prvi puta zajedno i to u talk showu Ellen DeGeneres. Najviše su razgovarali o čarima zajedničkog života.

"Oženjeni ili ne, volim biti s njom. Ona je tako slatka i zabavna. Ne možeš biti ozbiljan cijelo vrijeme. Život je prekratak da bi stalno bio ozbiljan" - rekao je Kevin dodavši kako mu nije posebno teško biti u središtu pažnje medija od kada se oženio za Britney.

"Ponekad mi to ide na živce, ali ja sam sretan da smo zajedno, volim je i sve drugo mi je manje važno" kaže Kevin.

Britney je također pohvalila svog muža: "On je najseksipilniji muškarac na svijetu. Nitko ne zna ni pola onoga što je on sposoban. On je briljantan".

Ipak, nekoliko dana prije samog showa, rekla je kako joj je prekid s Justinom Timberlakeom, za kojeg je mislila da će s njim provesti život, bio najbolnije iskustvo u životu.

Ellen im je poklonila nekoliko praktičnih poklona budući će uskoro postati roditelji. Tako su Britney i Kevin dobili dječja kolica s neonskim svjetlima i DVD playerom, pelene na kojima stoji "Oops... I didi it again", kao i šilterice za cijelu obitelj kako bi se zaštitili od nepoželjnih paparazza.

Na Kevinovoj piše "Ja nisam Kevin Federline", na njenoj "Ja nisam Britney Spears", a beba je dobila svoju na kojoj stoji "Ja nisam njihovo dijete".

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara