Britney lagala o trudnoći kako bi reklamirala album?

"BLACKOUT" je i službeno propao - u SAD-u se trenutno nalazi na 41. mjestu, a prodao se u nešto manje od pola milijuna primjeraka, no Britney se navodnom trudnoćom opet pobrinula za naslovnice američkih, pa i svjetskih medija. Iako neki tabloidi imaju prilično iscrpne informacije o njenom ultrazvuku trećeg djeteta, pa i potvrdu navodnog oca, izvori bliski pjevačici tvrde kako je priča izmišljena kako bi Britney vratila u medije. Kao da je ikada otišla...

Britney se navodno povjerila prijateljicama kako, ipak, nije trudna te kako je cijela priča pa čak i dublja romansa s producentom J.R. Rotemom potpuno lažna. Priča o trudnoći potekla je upravo od producenta koji je svojedobno ljubovao s posrnulom zvijezdom, a ranije ove godine je za pozamašnu svotu novca jednom tabloidu ispričao sve pojedinosti njihove kratke avanture.

Upravo zbog toga vjerodostojnost njegovih riječi je upitna pa je, pišu američki mediji, vrlo vjerojatno da je sve izmislio kako bi završio u medijima te pjevačici podigao nakladu propalog povratničkog albuma.

Gola usred trgovine donjeg rublja

I dok se i obitelj Spears pita koliko istine ima u priči o trudnoći (kod Britney se ne mogu raspitivati jer su opet u lošim odnosima) poludjela Britney radi nove ekscese. Tako je u jednu trgovinu donjeg rublja došla sa željom da ga isproba, a na tom je inzistirala unatoč upozorenju prodavačica kako se donje rublje ne može isprobavati. Na kraju sage, u kojoj je, prema tvrdnjama radnica, ispala "kao malo dijete", Britney se skinula potpuno gola nasred trgovine i na sebe navukla gaćice s natpisom "Barely Legal" ("Jedva legalna").

Samo dva sata za novi spot

Usred privatne drame Britney se u dogovoru s diskografskom kućom bacila na snimanje novog spota za pjesmu "Piece Of Me", no i taj projekt prate brojni problemi. Redatelju Wayneu Ishamu, s kojim je surađivala i prije nego što joj je droga isprala mozak, najavila je da će tog dana biti dostupna samo dva sata jer je većinu vremena rezervirala za sinove Seana Prestona i Jaydena Jamesa.

Iznenađeni redatelj u zadnji je tren promijenio radnju spota - nekoliko Britneyinih dvojnica došlo je na snimanje odglumiti dramatičan bijeg od paparazza, a dvojnica će se, pišu američki mediji, koristiti i za scene u kojima se "Britney" izvija na krevetu. Spot će se, najavljeno je, na glazbenim TV postajama pojaviti do kraja godine.

D.K.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara