Britney na sudu: "Otac me prisilno drogirao i poslao na liječenje"

Britney na sudu: "Otac me prisilno drogirao i poslao na liječenje"
Foto: Instagram

BRITNEY SPEARS tvrdi da ju je njezin otac Jamie Spears bez njezinog pristanka poslao na liječenje u ustanovu za mentalne bolesti te da ju je drogirao lijekovima koje je ranije odbila piti po preporuci liječnika, piše The Sun.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Britney Spears (@britneyspears)

Glazbenica je na sudu izjavila da ju je otac smjestio u ustanovu prije mjesec dana, a njena majka Lynne to je potvrdila. Također, izvori bliski Britney naveli su kako je prestala piti lijekove koji su ju držali stabilnom i pod kontrolom, pod izgovorom da ne djeluju.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Britney Spears (@britneyspears)

Nakon što je 2008. godine imala slom, otac je zadužen za Britneynu imovinu, pjevačica je zatražila više slobode, što je sudac odbio, a prije nego li se donesu bilo kakve odluke, stanje 37-godišnjakinje najprije će ocijeniti stručne osobe.

Iako je mogao raspolagati njezinom imovinom, 66-godišnji Jamie nema ovlasti nad tim da ju bez njezinog pristanka pošalje na liječenje ili joj daje lijekove koje ne želi konzumirati. Zbog cijele situacije obožavatelji nekadašnje pop-princeze prije mjesec dana pokrenuli su kampanju su pod nazivom #FreeBritney, kako bi joj pružili podršku i pomogli joj da se izbori za sebe te dokaže da može živjeti samostalno i bez očevog nadzora.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Britney Spears (@britneyspears)

Sama glazbenica na društvenim mrežama dijeli novosti i detalje o svom životu nakon sloma zbog kojeg je završila na psihijatriji.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
;
Učitavanje komentara