Britney napucala Adnana i bacila mu mobitel u bazen

Britney napucala Adnana i bacila mu mobitel u bazen

ČINI se da se romansa paparazza i posrnule pjevačice raspala i to nakon što je Britney u Adnanovom mobitelu pronašla poruke druge žene te mu ga, nakon burne svađe, bacila u bazen. Nakon što je na internetu vidjela kompromitirajuće video isječke u kojima se Adnan mazi s nepoznatom ženom, izbacila ga je s imanja, na radost roditelja koji su joj se doselili "dok se ne urazumi".

Prema pisanju američkih medija, Britney je Adnanu jedva oprostila činjenicu da joj je na početku njihove veze tajio da je oženjen, a nove SMS poruke koje je pronašla u njegovom mobitelu prelile su čašu i romansa je navodno gotova. Adnan je u svom mobitelu, naime, čuvao nekoliko desetaka poruka u kojima s nepoznatom djevojkom aludira na seks te joj predlaže tajni susret.

"Britney, ljubavi, puno mi nedostaješ. Jedva čekam da dođeš doma i pojedeš tanjur juhe. Volim te zauvijek", napisao je Adnan sad već bivšoj djevojci u poruci u kojoj je moli za oprost. To se, tvrde prijatelji pjevačice, neće tako skoro dogoditi, jer njihov prekid podržava njezin otac Jamie Spears koji je, nakon što je nedavno po drugi put svojevoljno napustila bolnicu, preuzeo brigu o njezinim financijama i psihijatrijskom liječenju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sam Lufti drogirao štićenicu?

Iako već tjednima nije dio tragične priče Britney Spears, njezin bivši pomoćnik Sam Lufti uskoro će, pišu američki mediji, postati predmetom istrage. Roditelji pjevačice uvjereni su, naime, kako je drogirao Britney, odnosno, na svoju joj ruku davao antidepresive, a ponekad i sedative. Policija se o tom slučaju još nije službeno očitovala, međutim jedan je službenik medijima priznao kako trenutno istražuju "bivšeg bliskog suradnika pjevačice, zbog sumnje da joj je davao nedopuštene tvari".

D.K.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara