Britney od roditelja dobila zabranu seksa sljedećih šest mjeseci

Britney od roditelja dobila zabranu seksa sljedećih šest mjeseci

OTKAKO je preuzeo potpunu kontrolu nad poslovnim i privatnim životom svoje kćerke Britney, Jamieu Spearsu padaju svakakve ideje na pamet, koje su potpomognute odlukom suda koji mu dopušta da kćerkici naređuje što god mu se prohtije. Tako je Jamie, prema pisanju stranih medija, Britney zabranio da se seksa sljedećih šest mjeseci kako ništa ne bi omelo njezin povratak na vrh svjetske glazbene scene.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Roditelji Britney Spears svojoj su kćerki zabranili seksualne odnose uoči izlaska njezinog novog albuma, ali i početka svjetske turneje. Nekonvencionalni roditelji ne žele da se nađe ikakva prepreka na njezinom putu ka vrhu, jer su iz dosadašnjeg iskustva zaključili da su sva loša razdoblja u njezinom životu, uključujući i odlaske na rehabilitaciju zbog živčanih slomova, bili povezani s muškarcima pa žele da se Britney na neko vrijeme udalji od kontakta muških osoba. Uz dva propala braka, burnom vezom s paparazzom Adnanom Ghalibom i navodnom porno snimkom koju jedan fotograf želi prodati "za pristojnu svotu novca", sasvim je očito da Britney u prošlosti nije bila u stanju izabrati si kvalitetnog i reprezentativnog muškarca pa se njezini roditelji boje da, ako se u ovom periodu života opet "spetlja" s nekim problematičnim, neće biti ni govora o obnavljanju propale karijere.

"Jamie i Lynne osjećaju da je Britney spremna vratiti se na sam vrh svjetske glazbene scene i ne žele da joj išta stoji na putu, uključujući nekompetentne muškarce. Odlučili su da se ništa iz prošlosti više ne ponovi, a njihova je najgora noćna mora da se Brit spetlja s nekim tko će je iskoristiti u novčanom smislu ili će preko nje pokušati unaprijediti vlastitu karijeru", rekao je obiteljski prijatelj. Britneyin otac Jamie već ima potpunu kontrolu nad njezinim novcem sve do prosinca ove godine kada Brit izdaje svoj novi albumnakon čega namjerava krenuti na svjetsku turneju.

K.H.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara