Britney opet u glumačkim vodama

BITI superzvijezda pop-glazbe ima svoje prednosti, ali i mane. Ovo potonje je Britney Spears iskusila tumačeći glavnu ulogu u filmu "Crossroads" prije četiri godine.

Iako ta kombinacija filma ceste i "zašećerene" drame o odrastanju tinejdžeru po svojoj kvaliteti nije puno odskakala od holivudskog prosjeka, kritičari su joj upravo zbog Spearsove u glavnoj ulozi dočekali na nož, a ne baš sjajni rezultati na kino-blagajnama su proglašeni krajem njenih snova o glumačkoj karijeri.

No, kako stvari stoje Britney Spears čini se nije odustala od glume, a skeptike nastoji razuvjeriti ulogom koja će zahtijevati daleko više umijeća od one u "Crossroadsu".

U travnju će u SAD biti prikazana epizoda humoristične serije "Will i Grace" u kojoj Britney Spears gostuje, odnosno glumi TV-voditeljicu konzervativnih kršćanskih uvjerenja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon tog kratkog pojavljivanja na malim ekranima, Britney Spears će krenuti na snimanje filma "In the Pink", čija se radnja vrti oko trgovine kozmetičkim proizvodima. Taj bi film svoju premijeru trebao imati slijedeće godine.

D.A.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara