Britney otkriva sočne detalje svog burnog života

MA KOLIKO god da bizarno zvuči najava autobiografije osobe stare 22 godine, Britney Spears misli da je interes javnosti za sve pojedinosti njezinog života dovoljan za takvo što.

Na Internet stranicama Teenmusic.com i Ananova.com objavljena je informacija kako bi ove godine u prodaju trebala izaći autobiografija Britney Spears pod naslovom "On My Own".

Knjigu, kako to već ide kod autobiografija velikih zvijezda, neće pisati sama Britney nego će je joj u tome pomoći tzv. "ghost writer" - profesionalni pisac koji će kreirati knjigu slijedeći upute same Britney.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iz istog izvora saznajemo kako će u knjizi biti detaljno opisane sve ljubavno veze slavne pjevačice, od Justina Timberlakea preko Freda Dursta pa do Jasona Alexandera, svog prijatelja iz djetinjstva za kojeg se Britney nedavno udala (ali samo na par dana).

Britney će u svojoj autobiografiji progovoriti i o svojoj opčinjenosti filmom, te izraziti želju da se ponovo okuša pred kamerama kao glumica.

Buran životni stil noćnih izlazaka i opijanja, po kojem je Britney poznata i više nego što bi to htjela biti, također neće biti izostavljen u knjizi, zbog čega upućeni već sada prognoziraju kako će autobiografija Britney Spears biti jedna od najprodavanijih knjiga 2004.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara