Britney priznala da godinama pati od bulimije

Godine najveće slave te rasprodanih albuma i turneja Britney Spears provela je u bulimiji, za što se saznalo tek prije nekoliko dana, kad je pjevačica svojim doktorima odlučila priznati kako je ta bolest prati još od puberteta. Detaljni pregledi pokazali su da Britney ima "tijelo starice", jer već nekoliko godina svakodnevno povraća, za što, navodno, nije znao ni bivši suprug Kevin Federline ni njezina obitelj.

Bulimija je, prema njenim riječima, počela kad je shvatila da će zbog pretjerane ljubavi prema fast foodu brzo nabaciti višak kilograma. Kako je bila mlada, a svoje je probleme tajila, smatrala je da je najbolje naviknuti se na povraćanje nakon svakog obilnijeg obroka.

Britney je doktorima ispričala kako je bulimiju uspjela pobijediti samo nakratko, za vrijeme obje trudnoće, ali bi se nakon svakog poroda vratila "poroku", podsvjesno zato da što prije izgubi kilograme. Tako su liječnici konačno shvatili zašto je Britney u početnoj fazi rehabilitacije konstantno povraćala, pa i lijekovi koje je uzimala nisu djelovali.

"Njezin prvi tjedan ovdje bio je pravi pakao. Stalno se tresla, temperatura joj je varirala i uopće nije bila suvisla. Stvari polako, ali sigurno idu nabolje, jer je i sama shvatila da s ovakvim načinom života ne može dugo trajati", rekao je jedan od doktora u klinici Promises Centre iz koje Britney, po trenutnom stanju stvari, neće tako brzo izaći.

D.K.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara