Britney Spears - totalno razotkrivanje

Britney Spears - totalno razotkrivanje

BRITNEY SPEARS najavila je kako će u ponedjeljak na svojoj službenoj stranici objaviti najzanimljiviji tekst koji je ikad napisala. Radi se, naime, o "pismu istine" upućenom njezinim obožavateljima, a pretpostavlja se da će se u njemu razračunati s netočnim informacijama koje o njoj plasiraju showbiz mediji.

Tu je informaciju Britney iznijela u razgovoru za tinejdžerski časopis OK!, pa dodala kako će puni naziv pisma biti: "Pismo istine: Nadam se da možete podnijeti ovo".

"Tamo će točno biti opisano stadij života u kojem se sad nalazim. Tim ću pismom raskrstiti s mnogim stvarima, u njemu će pisati konačna istina." – kazala je Britney.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dosad je putem njezine službene stranice www.britneyspears.com umjesto nje s obožavateljima komunicirala njezina majka Lynne, ali pjevačica smatra kako je vrijeme da ona sama preuzme tu ulogu.

"Dugujem to svojim fanovima, trebaju to pročitati. U pismu ću im dati odgovor na sva pitanja koja su ikad imali, sve će biti objašnjeno." – tvrdi Britney.

Radi li se samo o još jednom medijskom triku ili se Britney zaista odlučila na totalno razotkrivanje, saznat ćemo u ponedjeljak.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara