Britney Spears tražila pomoć kod vidovnjaka

BRITNEY SPEARS je zbog sve većih bračnih problema pomoć odlučila potražiti kod vidovnjaka. Kako piše američki NSNBC, Britney se na nadnaravnu pomoć odlučila nakon što njen mužić Kevin Federline nije pristao na razgovor sa psihijatrom.

Prijatelj blizak obitelji je rekao tjedniku "Life & Style" da Britney više ne zna kako da Kevina dovede u red pa je radi toga odlučila pomoć potražiti kod treće strane tj. kod vidovnjaka.

Britney je Kevinu navodno predložila da zajedno odu kod psihijatra na što je on planuo na nju govoreći joj da je to "za luđake". Rekao joj je da "ako hoće ići kod psihijatra, neka ide sama".

No mlada mamica se odlučila za vidovnjaka kod kojeg je željela doznati što joj donosi budućnost s Kevinom. Navodno se raspitivala o tome hoće li ju razuzdani Kevin prevariti, hoće li imati još djece s njime i hoće li njihov brak opstati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Britney je vidovnjaka pitala je li pametno da suprugu sredi ulogu u njenoj novoj brodvejskoj predstavi "Sweet Charity" na što je dobila odgovor da bi to moglo izazvati dodatne probleme.

Dobra je vijest da je Britney neki dan viđena u shopingu nasmijana i vesela. MSNBC piše da je pjevačica u Michal Negrinovoj draguljarnici za pola sata potrošila 30.000 dolara na nakit.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara