Britney tuži osam osiguravajućih kuća

AMERIČKA pop diva Britney Spears odlučila je tužiti osam osiguravajućih kuća koje su odbile njezin 9.8 milijuna dolara "težak" zahtjev za odštetom nakon što je ozlijedila lijevo koljeno na snimanju spota.

U tužbi se navodi da su Britney i njezina tvrtka Britney Touring Inc. uplatili na račune osam osiguravajućih kuća, više od 1.3 milijuna američkih dolara premije za osiguranje njezine turneje "2004 Onyx Hotel Tour" po SAD-u, Kanadi i Europi.

Budući da je Britney snimajući spot za pjesmu Outrageous ozlijedila koljeno, očekivala je isplatu odštete od osiguravajućih kuća. Zbog te ozljede Britney je operirala koljeno, te otkazala ljetnu turneju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Međutim, sedam britanskih osiguravajućih kuća odbile su isplatiti odštetu, dok se francuska osiguravajuća kuća uopće nije očitovala na zahtjev o odšteti. Britanski osiguravatelji navode da im Britney nije rekla o ozljedi lijevog koljena i operaciji koju je imala u ožujku 1999. godine.

U  Britneynoj tužbi navodi se da je imala manju ortopedsku operaciju prije 4 godine i 11 mjeseci ali da ona nije namjerno zatajila tu činjenicu kada je sklopila police osiguranja s tuženim osiguravateljima.

U papirima tužbe navodi se i da je prošlogodišnja ozljeda bila na drugoj strani lijevog koljena.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara