Britney u borbi s J. Lo i Kylie za naj-stražnjicu showbusinessa

Britney u borbi s J. Lo i Kylie za naj-stražnjicu showbusinessa

IAKO joj je trebalo neko vrijeme da shvati kako se zaista ništa ne prodaje kao seks, Britney je u najnovijem broju časopisa Esquire pokazala ono što je sakrila na naslovnici Rolling Stonea - svoju stražnjicu.

Britney se za naslovnicu Esquire-a slikala odjevena samo u bijeli pulover i cipele s visokom petom, u pozi koju je prije 37 godina za istu naslovnicu zauzela TV glumica Angie Dickinson.

Pokazivanjem guze na naslovnici časopisa Esquire Britney se ravnopravno uključila u borbu za naj-stražnjicu sa konkurenticama Kylie Minogue i Jennifer Lopez, čije se stražnjice smatraju njihovim... pa nazovimo ih glavnim poslovnim adutima.

Budući da je uz foto-session obavezan i kraći intervju (jer možda nekog i zanima što to Britney ima za reći), izdvajamo jednu izjavu pop-princezice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Novinari časopisa upitali su Britney da li izdavačka kuća iskorištava njezin seksipil kako bi prodali što više albuma.

"Izdavač je tražio od mene da snimim određene pjesme, a ja sam im odgovorila: "Gledajte, ako od mene očekujete nekakvu seksualnu bombu, znajte da to nisam ja. Nikad to ne bih napravila. Radim samo ono što volim" - izjavila je Britney.

Doooobro, a sad uživajte i vi u onom u čemu (kao) uživa i Britney.Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara