Britney u vrućim orgijama (i ostali ekscesi posrnule zvijezde)

POLUDJELA Britney u posljednjih je nekoliko dana uspjela učiniti više gafova nego što ih najveći estradni grešnici učine tokom karijere - ogrebala je tuđi automobil pa se mirno odšetala, na snimanju editorijala skinula se gola i četiri puta nije došla na zakazani intervju, a dno dna dotaknula je kad je poslala asistenticu da joj pronađe "društvo" kako još jednu noć ne bi provela osamljena.

Nema stajanja za Britney, a bogme i vrijedne paparazze koji svaki njen gaf brižno dokumentiraju za buduće naraštaje. Krenimo redom - prije nekoliko dana udarila je u parkirani automobil dok je, na putu prema ljekarni, izlazila iz svog kabrioleta. Bijesna zbog incidenta, ali i paparazza koje je opet sočno opsovala, izišla je iz automobila, opet udarila u susjedno auto otvarajući vrata, pogledala ogrebotine na oštećenom vozilu i mirno otišla dalje. Sinovi, nasreću, nisu bili s njom u autu, kao ni dobar ukus - pjevačica zadnjih dana izgleda gore nego ikad.

"Skinula je periku i odjeću bez ikakvog razloga"

Nakon javne sramote u časopisu OK!, Brit je ponovno zakazala u "medijskom povratku". Na snimanje za časopis Allure došla je potpuno neuredna, a kad su je stilisti sredili, skinula se gola do pojasa i počela pozirati. "Nadali smo se da će priča biti o njenom povratku. Pojavila se na vrijeme i, recimo, bila spremna na suradnju. Onda je odjednom poludjela - skinula je periku, skinula se do pasa, bez ikakvog očitog razloga", priča urednica Linda Wells. Na zakazani intervju za spomenuti časopis nije došla četiri puta, pa je priča o glazbenom comebacku postao članak o "prirodnoj ljepoti zvijezde".

Danas se saznalo i zašto Britney nije došla na dogovoreni intervju - orgijala je s muškarcima koje je za nju odabrala njena asistentica. Naime, student Matt Encinias izišao je u javnost s pričom koja je još jednom potvrdila da Britney, najblaže rečeno, ne zna za sebe. Na bazen hotela Standard Downtown u Los Angelesu došla je sa svojom asistenticom, koju je nedugo zatim poslala da joj nađe "dečke za zabavu". Njena pomoćnica odabrala je Enciniasa i još nekoliko studenata i rekla im kako se "Britney želi ljubiti s dečkima".

Nagovorila ga da se skine gol i glumi manekena

Nakon višesatnog opijanja, Britney je predložila "bocu istine" u kojoj se njezin prijatelj, naravno, morao skinuti gol. "U igri sam ostao potpuno gol i morao sam izići na bazen i hodati kao po modnoj pisti. Britney je umirala od smijeha", priča student. Dodaje kako nisu spavali zajedno, jer ih je prekinuo tjelohranitelj, došavši oko četiri sata ujutro po pjevačicu. Britneyina obitelj je u šoku, Kevin Federline navodno poduzima sve kako bi dobio trajno skrbništvo nad sinovima, a potamnjela zvijezda i dalje pada sve niže.

D.K.
Foto: Daily Mail

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara