Bruno Šimleša objasnio u čemu je problem s Kolindinim jučerašnjim ponašanjem

Bruno Šimleša objasnio u čemu je problem s Kolindinim jučerašnjim ponašanjem
Foto: Facebook

BRUNO ŠIMLEŠA na Facebooku se osvrnuo na jučerašnje ponašanje predsjednice Kolinde Grabar-Kitarović, koja je danas glavna vijest u velikom dijelu svjetskih medija i na društvenim mrežama, čime je zasjenila čak i uspjeh naših nogometaša.

"Mislim da su mnogi koji komentiraju ponašanje predsjednice promašili poantu.

Problem nije u tome što je pokazala emocije, sreću ili što nosi naš dres okružena moćnicima u odijelima ili što je izašla iz protokola. Sve to je izvrsno jer smo mi takvi. Mi nismo rezervirani, već smo neposredni, emotivni, a i pravi smo stručnjaci u zaobilaženju pravila. Želim da njezin osmijeh, toplina i neposrednost obiđu svijet. To je prekrasan i predivan opis Hrvatske.

Dakle, nije problem u tome.

Jedini eventualni problem jest što je nekome ukrala dio pozornice. Opet!

Jer realno, od 100 redaka koji se pišu o reprezentaciji, 99 posto mora biti o dečkima. To su krvavo zaslužili. 1 posto bi trebao otpasti i na mamiće i šukere i Predsjednicu i sve ostale i sve ostalo. Tek 1. 

Jer dečki su zaslužili tih 99 posto medijskog prostora. K r v a v o!!! Zaslužili su da se piše o njihovom, a ne njezinom srcu.

Dakle, za Hrvatsku je apsolutno izvrsno da je upravo takva njezina slika obišla svijet jer savršeno dočarava našu neposrednost i toplinu, ali to nije bila njezina pozornica. Eto, u tome je jedini problem.

U radosti, neposrednosti i čistoj sreći nije i ne može biti! Jer želimo da te crveno-bijele kockice upravo to predstavljaju!

Ali pozornica nije bila njezina, nego njihova!", napisao je.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara