Budi i ti jedna od vrućih hostesa na vatrenom božićnom partiju Playboya i Indexa!

Foto: Playboy

DANAS, 20. prosinca, u 18 sati u zagrebačkom klubu Shamballa održat će se casting na kojem će biti odabrano 10 vatrenih hostesa za najbolji božićni party u gradu - "Playboy Official X-Mass Party powered by Index". Na casting treba doći 15 minuta ranije, a prijave se mogu slati na mail: info@ego.com.hr.

Petak, 23. prosinca, u zagrebačkom klubu Shamballa bit će u znaku najboljeg i najvatrenijeg božićnog partyja u gradu! Pozivamo vas da nam se pridružite na vrućem plesnom podiju i dozvolite da vas u najbolje blagdansko raspoloženje uvedu "najbolje od najboljih" - seksi DJ-ica Viktoria Metzker i Playboyeve zečice, predvođene bivšom Big Brother stanarkom Sorajom Vučelić!

"Playboy Official X-Mass Party powered by Index" predstavlja u Shamballi osam vrućih Playboyevih zečica, od čega šest iz Srbije te dvije iz Hrvatske, te 10 vatrenih hostesa koje će biti odabrane na današnjem castingu. Da je upravo Shamballa mjesto gdje trebate biti 23. prosinca u večernjim i noćnim satima, svjedoči i lista od oko stotinu VIP uzvanika. "Playboy Official X-Mass Party powered by Index" je božićni party kojeg se ne propušta!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Više fotografija vrućih Playboyevih zečica koje vas očekuju na partyju možete pogledati OVDJE.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara