Buduća forenzičarka Paola Novak proglašena najljepšom Dalmatinkom

Tekst: A.M.
Foto: Boško Perlain

NAKON nove Miss Hrvatske, u Lijepoj našoj okrunjena je još jedna misica, Paola Novak, koja je osvojila titulu Miss Universe Dalmacije. 18-godišnja Splićanka završila je ekonomsku školu te se nada da će jednog dana biti policajka, točnije forenzičarka. Osim ljepotom, publiku i žiri u hotelu Le Meridien Lav Paola je osvojila odgovorom na pitanje koji je po njezinom mišljenju najbolji savjet o ljepoti koji je dobila.

Mlada Dalmatinka otkrila je da joj je najbolji savjet udijelila majka. "Manje je više. Što manje šminke, a što više osmijeha, to je savjet koji mi je dala majka", bio je odgovor nove misice koja se na izbor ljepote prijavila na nagovor prijatelja, ali i zato što je to sama željela.

"Volim razbijati stereotipe i boriti se za ravnopravnost spolova"

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iako se mnogi čude što želi postati policajka, Paola tvrdi da je svjesna kako to nije tipično ženski posao, ali voli razbijati stereotipe pa se nada da će upisati forenziku. "Volim razbijati stereotipe i boriti se za ravnopravnost spolova", rekla je za Večernji list Miss Universe Dalmacije.

Osim lijepe Paole, lentom su se okitile i druge lijepe Dalmatinke. Ana Soldo postala je prva, dok je Katica Rakuljić proglašena drugom pratiljom. Njih dvije će se baš poput Paole te Miss fotogeničnosti Kristine Galić boriti za krunu Miss Universe Hrvatske 2011. godine.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara