Buduća majka djeteta Sarah Jessice Parker je istetovirana biseksualka

Buduća majka djeteta Sarah Jessice Parker je istetovirana biseksualka

BUDUĆI DA se u svijetu showbizza ništa ne može sakriti, tako je i isplivao u javnost identitet surogat majke koja će roditi blizance Sarah Jessice Parker i Matthewa Broderica. Radi se o 26-godišnjoj biseksualki Michelle Ross.

Naime, Michelle koja je već jednom odigrala ulogu surogat majke jednom homoseksualnom paru trebala bi u srpnju roditi blizance poznatom glumačkom paru. Istinu o svojem životu surogat majke otkrila je na svojem blogu: "Patila sam od neurološkog sindroma Guillain-Barre, u kojemu imunološki sustav napada periferni živčani sustav, zbog kojega sam imala spontani pobačaj. Nakon oporavka otkrila sam svoju drugu stranu, bojila sam kosu u ljubičasto i napravila sam nekoliko tetovaža".

Michelle zanemaruje svoje dijete i uživa u ulozi surogat majke poznatim osobama

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No njezin bivši muž, Joseph Erker, na njene je izjave rekao kako je nakon preboljenog sindroma u biti otkrila svoju tamnu stranu te kako je postala potpuno druga osoba.

"Michelle sad rađa djecu za druge ljude, ali zato vrlo rijetko posjećuje svoga sina", rekao Joseph za magazin Star. Michelle i Joseph razveli su se 2006. godine, a skrbništvo nad četverogodišnjim sinom pripalo je ocu.

Ž.P.
Foto: JPL

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara