Buduća mama postala hit zbog onog što je odjenula, vidite li zašto?

Buduća mama postala hit zbog onog što je odjenula, vidite li zašto?
Foto: Facebook

OBJAVA blogerice na Facebooku postala je hit nakon što je shvatila da nije odjenula suknju nego - navlaku za dječju autosjedalicu.

Lori Farrell je sa svojim prijateljima na Facebooku podijelila fotografiju svog faila, a ona je mnoge nasmijala i postala viralna na društvenim mrežama.

Sve je počelo kad je Lori, koja čeka bebu, dobila vrećicu s dječjom odjećom od prijateljice. "Prijateljica mi je dala hrpu stvari za bebu, od odjeće do nosiljke i deka pa nisam bila sigurna o čemu je riječ kad sam izvadila to", objasnila je Farrell za Motherly.

Dodala je kako se dvoumila hoće li oprati komad tkanine koji je našla, a zatim, kad je vidjela da se otvara sa strane, pomislila je kako mora biti riječ o trudničkoj suknji.

Iako nije bila sasvim sigurna u to, ipak je odjenula "suknju". "Kad sam došla na posao i guglala brend, shvatila sam ne samo da oni ne prodaju odjeću nego da je riječ presvlaci za autosjedala."

Njezina objava mnoge je nasmijala i postala hit koji je samo na Facebooku podijelilo više od 60 tisuća ljudi. Simpatično je to bilo i brendu iz Chicaga, zaslužnom za presvlaku. "Hvala za najbolju stvar koju smo vidjeli možda ikad, #mamašefica", napisali su iz tvrtke Itzy Ritzy na Instagramu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Itzy Ritzy 🍋 Chicago IL (@itzyritzy) on

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara