Buffonova supruga svojeg muža nije uvrstila među nazgodnije Talijane

BIVŠA češka missica, Seradova, supruga vratara talijanske reprezentacije Gianluigija Buffona, Fabia Cannavara i Marca Borriela smatra najprivlačnijim igračima Eura 2008., a svojeg supruga je očito - zaboravila! "Pratim nogomet i gledam utakmice u društvu svojeg oca. Velika sam obožavateljica nogometa", rekla je Serapova, koja iako je udana, još uvijek gleda zgodne dečke.

"Svaki put kad Gigi obrani jako sam uzbuđena i sretna zbog njega, ali mislim da u ime svih žena koje prate nogomet moram priznati da dva najzgodnija igrača prvenstva su oni koji sjede na klupi", Seradova je izjavila okupljenim novinarima.

Seradova, Buffonova supruga i majka njihovog djeteta, dječaka Loisa Thomasa, kojeg je rodila prošle zime, smatra da su sve djevojke i supruge talijanskih nogometaša doslovno emigrirale u Austriju i Švicarsku kako bi pružile potporu svojim muškarcima.

"U Beču očekujem klanove žena nogometaša, sigurno će biti zabavno", izjavila je. "Dolaze djevojke Camoranesija, Materazzija i Gattusa, ali očekujem da se 'ženski dio reprezentacije' pojavi u punoj spremi!".

V.V.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara