Busta Rhymes traži da ga u Beogradu zabavlja 20 groupie djevojaka

Dvadeset Beograđanki koje pristanu biti groupie djevojkama tako će imati priliku upoznati slavnog hiphopera i njegovu prateću skupinu, a kako piše srpski Kurir, prvi će među njima djevojku birati upravo popularni Busta, dok će se ostali morati zadovoljiti "onime što im preostane".

Među zahtjevima koje je u Beograd poslao menadžer slavnog hiphopera, kako prenosi list, našao se i zahtjev da na raspolaganje dobije i čitav kat hotela u kojemu će odsjesti, pri čemu je jedan od uvjeta i taj da sigurnosne kamere na istomu budu isključene kako bi se zvijezda "mogla osjećati slobodno i u hodniku".

Busta Rhymes sa sobom će povesti i vlastito osiguranje, pa će tako svi članovi posluge beogradskog hotela "Hajatu", u kojemu će zvijezda odsjesti, prije kontakta s popularnim pjevačem biti prekontrolirani.

Dvadeset kilograma svježih jagoda i kada napunjena šampanjcem samo su neki od zahtjeva koji su se našli na podužem spisku njegova menadžera. Busta Rhymes već je drugi svjetski poznati hiphoper koji je posjetio Beograd u recentno vrijeme. Prije njega tamo je, naime, koncert održao i 50 Cent. Ekipa popularnog hiphopera u Beograd će stići, kako piše Kurir, privatnim zrakoplovom, a predviđeno je da se tamo zadrže najmanje dva dana. No, postoji mogućnost da se njihov boravak u tamošnjoj metropoli i oduži, što je, kako su se našalili u listu, u rukama, odnosno "među nogama" djevojaka koje će ih zabavljati.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara