Čak i Keith Richards savjetuje Amy da se prestane drogirati

Čak i Keith Richards savjetuje Amy da se prestane drogirati

NEKADAŠNJI zdravi izgled britanske pjevačice Amy Winehouse još je jednom postao prošlost kada je viđena kako odlazi iz svog doma u Camdenu.

Antibiotici koje pije za svoje nateknuto i ispečeno lice nikako da počnu djelovati. Čak ni debeli slojevi šminke i pudera kojima je sve to pokušala prikriti samo su pogoršali cijelu sliku. No, osim lica tu su i loše istetovirane ruke na kojima se gotovo svakoga tjedna pojave neki novi ožiljci.

Takvim je izgledom još jednom probudila zabrinutost bližnjih za njeno zdravlje i psihičko stanje. Amy je nebrojeno puta viđena kako se samoozljeđuje, drogira, tuče samu sebe, na rukama si gasi cigarete, reže se staklom. I nakon svih tih incidenata, sudskih ročišta i rehabilitacije, čini se da ništa od toga nije imalo učinka, a mlada je pjevačica u sve gorem stanju. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dodatno ju je uništilo i to što njen suprug Blake već tjednima boravi u zatvoru, a navodno je i zatražio razvod. Za njeno je zdravlje zabrinut i rocker Keith Richards koji joj je poručio da se barem prestane drogirati.
 
Gitarist, koji je poznat prvenstveno zbog konzumiranja svih postojećih droga, tvrdi da zna kuda vodi drogiranje i da bi Amy mogla vrlo brzo umrijeti ne prestane li s konzumiranjem opijata. S Keithom se slaže i njegov kolega Mick Jagger. Obojica tvrde da je Amy najtalentiranija glazbenica današnjice i da je šteta da takav talent propadne tako brzo i tako lako.

K.H.
Foto: Daily Mail

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara