Cameron Diaz na premijeri pokazala savršene noge i novu slavnu frendicu

NASMIJANA holivudska glumica Cameron Diaz sinoć se, samo dva tjedna od smrti oca Emilija, prvi put pojavila na crvenom tepihu i to u ultra kratkoj uskoj crvenoj haljini u kojoj je promovirala svoj novi film "Što se dogodilo u Vegasu". Na losanđeleskoj premijeri tako je još jednom dokazala kako je surfanje, njezin omiljeni sport, idealan za svaku djevojku koja želi imati utegnuto tijelo i zavidnu liniju.

35-godišnja Cameron svoje je duge noge u kratkoj modernoj haljini vidno sretna odlučila pokazati pozirajući fotografima uz bok Ashtonu Kutcheru koji je također jedan od protagonista novog filma.

No, Cameron nije jedina koja je sinoć svojim dugim nogama plijenila pozornost prisutnih - na premijeru u losanđeleski Mann Theatre došla i Lake Bell, 29-godišnja brineta i glumica koja u filmu "Što se dogodilo u Vegasu" tumači sporednu ulogu a koja je na premijeri nosila zlatnu haljinu, još kraću od Cameronine.

Njih dvije su, čini se, nakon snimanja filma postale jako dobre prijateljice, barem sudeći po zagrljajima na crvenom tepihu kao i na večeri tijekom službenog predstavljanja filma, na kojoj se ni u jednom trenutku nisu odvojile jedna od druge.

"Želim živjeti u New Yorku jer me tamo neće gnjaviti paparazzi"

Mnoge je, očekivano, začudio Cameronin veseli izraz na licu ,upravo zbog nedavne smrti njezinog oca Emilija, inače podrijetlom s Kube. Emilio je umro od upale pluća početkom travnja ove godine, a nekoliko tjedana prije smrti liječnici su mu dijagnosticirali tešku prehladu. Samo dan prije njegove smrti, Cameron je izjavila kako je "umorna od Los Angelesa te se planira preseliti u New York gdje može ulicama grada hodati poput svih ostalih ljudi a da je ne love paparazzi".

"Los Angeles i ja smo zgotovili. Ti paparazzi su toliko odvratni da se od njih ne može pobjeći. U New Yorku se s druge strane mogu ponašati kako želim. Tamo ne žive svi oni kojima je jedini cilj u životu biti bogat i poznat ili, pak, oni kojima je životna misija "zalijepiti" se za onoga tko je poznat i bogat", objasnila je Cameron zašto se odlučila na selidbu.

"Tamo se može šetati ulicom i završiti u nekoj modernoj galeriji ili neobičnom restoranu. Ili se, pak, možete zaustaviti u dućanu u kojem se prodaje vuna iz neobičnih dijelova svijeta. To se u Los Angelesu, iz kojeg se tako žarko želim odseliti i na godinu dana zaboraviti da postoji gluma, ne može naći", naglasila je lijepa Cameron čiji se novi film "Što se dogodilo u Vegasu" u Europi prikazuje od 9. svibnja.

L.V.
Foto: Daily Mail

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara