Cameron i Justin spremni za vjenčanje

IAKO su tabloidi već više puta najavljivali raspad njihove veze hollywoodska zvijezda i popularni pjevač napokon su odlučili sklopiti brak u velikom stilu na francuskoj rivijeri.

Tajna je neočekivano otkrivena od Ozzy Osbournea i njegove supruge Sharon koji su neoprezno izjavili novinarima da u subotu neće moći pratiti nastup svoje kćeri Kelly u Londonu jer odlaze na vjenčanje Cameron i Justina.

Bogati par je znao da bi ih u Los Angelesu opsjedali mediji, pa je za veliku feštu odabrao luksuzni Grand hotel u Nici kojeg su cijelog unajmili za tu priliku. Kako u obližnjem Cannesu počinje filmski festival, oni vjeruju da će dolazak brojnih zvijezda odvratiti pažnju od njihovog odlaska pred matičara, a slavni gosti biti će im pri ruci.

Još se ne zna kamo će veliki ljubitelji skijanja na snijegu i surfanja po morskim valovima na medeni mjesec, a nakon toga ih čeka sinhronizacija za treći nastavak popularnog film hita Shrek.

Uz Cameron koja se ponovo pojavljuje kao Fiona, ulogu je dobio i Justin kao buntovni kraljev nećak Artie. Uz njih će se pojaviti i Antonio Banderas, Mike Myers i Eddie Murphy koji svoje glasove posuđuju drugim likovima popularnog filma.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara