Caprice promovirala grudnjake na sportašima

ATRAKTIVNA plavuša uz svoj posao foto modela želi postati dizajnerica ženskog seksi rublja, a za reklamu je odabrala popularni reality show u kojem nastupa.

Show "The Surreal Life", svojevrsna verzija "Big Brothera" sa slavnim osobama, u jednoj vili u Los Angelesu već tri godine pred kamerama okuplja nekad popularne sportske, televizijske, filmske i glazbene zvijezde koje danas žive još samo u sjećanju svojih fanova.

Caprice se u showu našla s motociklistom Careyom Hartom i igračem baseballa Joseom Canescom koje je brzo nagovorila da se pred kamerama pojave u maloj modnoj reviji noseći njene grudnjake i gaćice iz nove seksi kolekcije. Nakon toga je priznala da su oni "pravi sportaši".

Carey Hart je poznat kao zaručnik pjevačice Pink koja mu je jednom prilikom na moto utrkama na ploči umjesto broja krugova koje još mora proći napisala ženidbenu ponudu.

Canseco je prije petnaest godina bio najbolje plaćeni igrač baseballa kada je za petogodišnji ugovor pokupio 23.5 milijuna dolara, ali se "proslavio" kada je vlasniku noćnog kluba šakom razbio nos, dok je kod kuće tukao ženu.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara