Carla Bruni izašla iz rodilišta s malenom Giulijom umotanom u dekicu

Carla Bruni izašla iz rodilišta s malenom Giulijom umotanom u dekicu

Foto: AFP

CARLA BRUNI izašla je iz rodilišta četiri dana nakon poroda i odvela svoju novorođenu kći Giuliju kući. Francuska prva dama otišla je iz pariške klinike za porode čvrsto držeći malenu Giuliju omotanu u dekicu. S njom su bili pripadnici osiguranja koji su je ispratili do automobila parkiranog ispred rodilišta. Predsjednik Nicolas Sarkozy nije došao po svoju suprugu ni kći, a nije bio niti na porodu prošlog tjedna.

Carla je nedavno objavila ime kćeri na svojoj službenoj internet stranici te je zahvalila svima na dobrim željama. "Duboko sam dirnuta mnogim porukama i čestitkama koje sam primila otkako sam rodila kći. Moj suprug mi se pridružuje u ovom sretnom trenutku te zajedno zahvaljujemo svima koji su nam izrazili dobre želje", napisala je Carla.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sarkozy nije želio mnogo komentirati rođenje kćeri, no rekao je da je sretan . "Svi vi koji ste roditelji možete shvatiti kakvu duboku radost Carla i ja osjećamo. Svatko od vas može shvatiti da je radost još dublja zato što je privatna. Vrlo smo sretni što nam se nešto ovako lijepo dogodilo. Bit ću kratak i reći vam da su one jako dobro", rekao je francuski predsjednik prošlog tjedna tijekom posjeta gradu Mayenneu.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara