Carla Bruni se u Francusku vratila pognute glave

Carla Bruni se u Francusku vratila pognute glave

BIO JE loš tjedan za Carlu Bruni u čiju su odjeću i ponašanje uprte oči svijeta. Kad je sa suprugom Nicolasom Sarkozyjem došla u Madrid povodom njegovog sudjelovanja na summitu, Carla je vrijeme provodila u društvu kraljice Sofije i princeze Letizije. Mada se potrudila biti točno onakva kako stoji u nepisanim propisima za supruge predsjednika, njezina gracioznost u usporedbi sa ženama plave krvi nije nikako mogla doći do izražaja. Mnogi svjetski modni kolumnisti napali su, i dalje napadaju, njezinu pretjeranu fokusiranost na odijevanje, pa su joj zamjerili čak i inače lijepu kombinaciju s ravnim potpeticama.

Prva dama vs. princeza

No, Carla je ipak sve protokole dosta brzo polovila pa i lagani stisak ruke, nježne i polagane pokrete. Jedina supruga koja iskače iz kalupa je Michelle Obama kojoj ne pada napamet glumiti finu damicu, zbog čega je njezina popularnost još i veća. Makar je danima birala koju Diorovu haljinu ponijeti sa sobom u Španjolsku, kada je u pitanju visoka moda teško da se može mjeriti s princezom Letizijom, barem tako pišu modni kritičari. Taman kad je koliko toliko ulovila ritam plave krvi, u medijima su se pojavile ukradene fotografije nje i njezinog bivšeg ljubavnika Raphaela Enthovena. Nije mogao biti gori trenutak za takvu vijest tim više što navodno postoji i diskriminirajući kućni filmić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Fotografije koje su ciljano plasirane u javnost narušile su Carlin ugled na kojem marljivo radi otkako je postala prva dama Francuske. Strani mediji raspisali su se o njezinom ponašanju koje, koliko god na momente bilo iskreno i graciozno, ipak debelo ispod onih koji su s time rođeni, poput princeze Letizije "koja je Carlu zasjenila u čemu god je mogla".

L.V.
Foto: JLP

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara