Catherine Zeta-Jones optužila obožavateljicu da joj je prijetila smrću

BRITANSKA glumica Catherine Zeta-Jones optužila je obožavateljicu da joj je prijetila smrću u siječnju 2003. godine, objavila je kalifornijska policija.

Navodni krivac, 31-godišnja Dawnette Knight, izjavila je u srijedu da se ne osjeća krivom za 24 prijetnje smrću sadržane u pismima i telefonskim pozivima kojima je preplavila glumicu, izjavio je policijski dužnosnik, poručnik Joe Impellizeri.

"Knight je slala pisma i telefonirala a u većini slučajeva radilo se o prijetnjama smrću", istaknuo je Impellizeri. "Meta joj je bila Zeta-Jones".

"Pisma i pozivi postali su nasilni i očiti. Istražujemo motive. Ne znamo je li bila fanatična obožavateljica ili osoba koja je radila na snimanjima", dodao je on.

Dawnette Knight, bez zaposlenja ali vlasnica stana u otmjenoj četvrti Beverly Hills u Los Angelesu, puštena je u srijedu nakon pojavljivanja pred sudom i plaćanja 50.000 dolara kaucije. Pred sudom bi se trebala ponovno pojaviti 29. lipnja.

Catherine Zeta-Jones (33), majka dvoje djece i supruga glumca Michaela Douglasa, osvojila je 2003. Oscara za najbolju sporednu glumicu za ulogu u mjuziklu "Chicago".Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara