Ceca zaštitno lice Maldinijeve i Vierijeve modne marke

SRPSKA turbo folk zvijezda Ceca Ražnatović oduševila je talijanske nogometaše Paola Maldinija i Christiana Vieria, koji su ju izabrali da bude zaštitno lice njihove modne marke "Sweet Years".

Kako piše srpski Blic, Maldini i Vieri osim što su se oduševili njenim izgledom i karizmom, izabrali su baš nju zbog ogromne popularnosti na prostoru cijele bivše Jugoslavije. Cecu je s talijanskim dvojcem upoznao srpski nogometaš Dejan Stanković na otvorenju svog butika u Beogradu."Deki Stanković i ja smo dugogodišnji dobri prijatelji i najviše sam zbog njega pristala biti promotorica ove kuće i pomoći im u reklamnoj kampanji" - kazala je Ceca za Blic i dodala kako ne bi pristala da joj se modeli zaista ne sviđaju.

Ceca je već snimila reklamne fotografije u novoj odjeći, a one će se ukoro naći na jumbo plakatima širom bivše Jugoslavije.

Iako se spominje kako će se robna marka i plakati naći na područjima cijele bivše Jugoslavije, nekako sumnjamo da će se plakati sa Cecinim likom naći i u Hrvatskoj.

"Ova kolekcija je namijenjena mladima, a zaključak Maldinija, Vierija i Stankovića je bio da sam ja najbolja promotorica upravo zbog toga što moju publiku u svim bivšim republikama u velikoj većini i čine mladi ljudi " - kazala je Ceca.

Na modnoj reviji koje će se održati početkom lipnja uoči Svjetskog prvenstva osim Cece sudjelovat će i nogometni reprezentativci Srbije i Crne Gore.

Sve što popularni talijanski nogometaši nude u svojoj kolekciji Sweet Years možete pogledati ovdje.

A.H.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara