Cetinski zaratio s glazbenom strukom: "Nisam podoban i time se ponosim"

Cetinski zaratio s glazbenom strukom: "Nisam podoban i time se ponosim"
Foto: Dusko Jaramaz/PIXSELL

NA OVOGODIŠNJEM Porinu dijelit će se nagrade u 37 kategorija, a zanimljivo je što nu u jednoj kategoriji nije nominiran Tony Cetinski. Iako je lani izdao album Kao u snu koji je dobro prošao kod publike i kritike, nominacije jednostavno nema.

Jasno je to i Cetinskom pa je na Facebooku podijelio svoja razmišljanja o Porinu.

"Čestitke svima uz želje da se koji put sretnemo i na terenu, koncertima i turnejama! Svima želim da imaju tako vjernu publiku poput moje eto već 30 godina. Meni ne treba nakon uspjeha pjesama kod publike nikakva dodatna potvrda da bih znao da imam najbolji album do sada. Bio sam jedan od pozvanih izvođača na jubilarnom 25. Porinu u Splitu no zbog bolesti nisam mogao biti prisutan ali izgleda da se to nekome nije svidjelo. Dok se neke stvari u diskografiji ne promijene svoje buduće albume i djela neću davati na glasanje za nominacije jer nema smisla boriti se protiv vjetrenjača i nekih glazbenih struja koje nemaju veze s realnošću. Jednostavnije rečeno, nisam podoban i time se ponosim.  #samoljubav turneja ide sjajno i to mi je jedino važno. Širiti ljubav i činiti dobro je moja jedina svrha. Tko se u tome pronađe dobrodošao je u naš mali Svijet ljepote življenja", napisao je i dodao da se "osjeća slobodno".

No nije izostanak s Porina u Splitu jedina stvar koju su mu mogli zamjeriti. Prije devet godina rekao je da bi, da živi od mišljenja struke, umro od gladi.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
;
Učitavanje komentara