Cezar oženio "Kraljicu Novalje"

NOVI pjevački par na hrvatskoj estradi okrunio je svoju vezu brakom. Popularni Cezar iz Noćne more oženio je "Kraljicu Novalje" Sandru Dabo, zvijezdu showa Story Super Nova.

Mladenci provode medeni mjesec u Opatiji u vili Vranješ, što im je omogućio glazbeni manadžer Senad Hasić. Cezar, koji je karijeru počeo u Malnarovoj "Noćnoj mori", a javnost oduševio hitom "Ja sam Cezar, ja", prema pisanju Novog lista imat će prvo iskustvo sa ženom.

"Ma htio sam ja i Slađanu, ali lagala je da je nevina, može ona biti nevina jedino po duhu Svetome. Sandra je shvatila da sam dobar čovjek i takav joj se sviđam. Zaljubljeni smo, snimit ćemo duet, imat ćemo djecu. U planu nam je da nam naša djeca budu prateći bend, maleni bi nam mogli svirati dok moja draga i ja pjevamo" - izjavio je popularni Cezar.

Njegova pratiteljica, Sandra Dabo, zaštitini znak Novalje, izjavila je: "Pa ja sam ljepša od Severine, pojam ženstvenosti, hrvatska Marlyn Monroe. Upravo je izašao moj novi singl "Kraljica Novalje", a ne znam gdje će nam biti kraj."

Snimka vjenčanja bit će emitirana u prvoj emisiji Noćne more, koja nakon ljetne stanke ponovo kreće najesen, a ne sumnjamo da će novi par zainteresirati javnost.

(Foto: Novi list)

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara