Chandlerovo priznanje iznenadilo fanove "Prijatelja"

Chandlerovo priznanje iznenadilo fanove "Prijatelja"

Screenshot: Youtube

"PRIJATELJI" su jedna od najvječnijih TV serija koja i nakon prestanka emitiranja ima brojne fanove. Glumačka ekipa se nakon serije proslavila, no nije svima bilo bajno na setu.

Tako je glumac Matthew Perry koji je utjelovio Chandlera Binga, priznao kako se baš i ne sjeća nekoliko sezona jer se tada borio s ovisnošću o drogi i alkoholu.


"Ne sjećam se tri godine snimanja. Ti nastavci, između treće i šeste sezone… malo sam bio van sebe", priznao je Perry za BBC Radio 2 koji je godinama skrivao ovisnost od kolega.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nisam mogao prestati. U jednom trenutku sve je postalo toliko grozno da više nisam mogao kriti svoju ovisnost i tada su svi saznali", priznao je Matthew koji je prošao odvikavanje dva puta.

Danas je čist, te i dalje glumi. Ipak će mnogima ostati najpopularniji kao Chandler koji je osvojio simpatije svojim ironičnim smislom za humor.

Cijela glumačka ekipa najavila je skorašnje okupljanje "Prijatelja" nakon 10 godina, no Perry je poručio kako ne planira doći. Tko zna, možda se ipak predomisli do tada.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara