Chantelle se ispričala djevojci čijeg je dečka otela

CHANTELLE, pobjednica američkog Big Brothera slavnih se, nakon što je priznala kako su ipak ljubavnici, ispričala djevojci čijeg je dečka "otela".

Zanosna plavuša poručila je Prestonovoj bivšoj zaručnici Camille Aznar kako ju nije namjeravala povrijediti te kako se njihova ljubav  dogodila sama od sebe. Također si je uzela za pravo prokomentirati njihovu vezu izjavivši kako su, unatoč njezinoj djelomičnoj krivici, raspadu njihove veze pridonijeli i "drugi faktori". 

Chantelle je obožavateljima također otkrila kako se sa pjevačem grupe "Ordinary boys" probudila na Valentinovo te kako je to bilo "nešto posebno", budući ona "nikada nije bila u romantičnoj vezi ni sa kim". 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iako se zanosna plavuša ispričala, njena bi se isprika mogla smatrati nevažećom, budući medijima konstantno "nabija na nos" svoju vezu s Prestonom te samim time dodaje sol na ranu njegovoj bivšoj zaručnici. "Željela bih objaviti da smo Preston i ja sada par", izjavila je nedavno za američke medije.

Na pitanje o tome kakvu budućnost predviđa za njih dvoje, Chantelle je odgovorila: "Trenutno smo jako sretni, no vidjet ćemo što će vrijeme donijeti".

B.S.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara