Charles i Camilla odgodili vjenčanje

BUDUĆI engleski kralj i njegova dugogodišnja ljubavnica namjeravali su ovog petka ozakoniti svoju vezu, ali su vjenčanje ipak odgodili za dan kasnije zbog sprovoda Svetog Oca.

Kako kraljica Elizabeta ne voli ići na sprovode, umjesto nje u Rim će putovati Charles koji je novinarima izjavio da vjenčanje odgađa zbog poštovanja prema Papi.

Sama kraljica nije oduševljena što će se ceremonija odvijati u subotu kada ona uobičajeno odlazi na svoje omiljene konjske trke, a taj dan poklapa se i s trogodišnjicom smrti njene majke.

Zadovoljan je jedino premijer Tony Blair koji će moći biti i na papinom sprovodu i na Charlesovom vjenčanju, a već se pišu nove pozivnice za 700 uzvanika koji će doći na feštu Tabloid Sun, koji je već ovo vjenčanje proglasio pravim cirkusom, pod naslovom "Četiri vjenčanja i sprovod" objašnjava da će Chales i Camilla morati čekati svoj red u vijećnici nakon tri ranije najavljena vjenčanja, a parovi prije njih već su se pobunili da će im najsvečaniji dan biti pretvoren u noćnu moru zbog medijske gužve.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prodavači brojnih suvenira moraju mijenjati datum na svojim proizvodima, kao i engleska pošta koja je prigodom vjenčanja izdala posebnu marku.

Ljuti se policija koja će iz džepa poreskih obveznika platiti prekovremeni rad za veliki broj policajaca koji će osiguravati vjenčanje.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara