Charlize Theron (44) više ne želi živjeti s muškarcima: Prestara sam za to s*anje

Charlize Theron (44) više ne želi živjeti s muškarcima: Prestara sam za to s*anje
Foto: Getty Images

CHARLIZE THERON otkrila je da se možda nikad više neće useliti s muškarcem.

44-godišnja glumica koja je prekinula s posljednjim dugogodišnjim dečkom Stuartom Townsendom prije desetak godina to je otkrila u razgovoru za The Mirror. "Ne znam hoću li ikada više moći živjeti s nekim. Da budem potpuno iskrena, možda će morati kupiti kuću pored mene", rekla je.

"Ne znam hoću li se moći ikad više nositi s tim. Prestara sam za to sranje", rekla je oskarovka. Dodala je kako joj muškarac u životu uopće ne nedostaje. "Nikad se nisam osjećala usamljenom", govori te otkriva kako i dalje uživa u spojevima no nikako nije za novi brak.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Charlize Theron (@charlizeafrica) on

"Moj život trenutno ne dopušta puno prostora da se tako nešto dogodi, nešto što je nevjerojatno teško postići i kad niste samohrana majka", rekla je glumica te objasnila kako ni nema potrebe za tim.

Od 2001. do 2010. bila je u vezi s glumcem Stuartom Townsendom, a od 2013. do 2015. izlazila je sa Seanom Pennom, koji je nedavno oženio svoju treću suprugu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Charlize Theron (@charlizeafrica) on

U intervjuu za britanski tabloid, glumica je zanijekala glasine da se ona željela udati za Penna. "To nije istina. Ne, nisam se 'umalo udala za Penna'. To je sranje. Izlazili smo. To je sve što smo radili. Definitivno smo bili par, no te je bilo jedva godinu dana. Nikad nismo živjeli skupa. Nisam se željela udati za njega. To nije bilo u planu."

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara