Charlize Theron u seksi reklami za parfem

OSCAROM nagrađena glumica Charlize Theron angažirana je u novoj reklamnoj kampanji za poznati parfem Christiana Diora - J´Adore.

U spotu kojeg redateljski potpisuje Jean Gallian, Charlize je prekrivena jedino zlatnom lepršavom plahtom ispod koje se naziru glumičine bradavice. 

Lijepa 30-godišnja glumica na promotivnim plakatima pojavit će se u elegantnoj dekoltiranoj crno-zlatnoj večernjoj haljini koju je za nju kreirao John Gallian.

Glumica će dizajnersku haljinu pokazati sljedeći mjesec na dodjeli Oscara.

Charlize je već osvojila Oscara za najbolju glumicu u filmu "Čudovište". Ove godine također je nominirana u kategoriji za najbolju glumicu s novim filmom "North Country".

Za prestižnu filmsku nagradu uz Charlize natječu se Judi Dench (Mrs. Henderson Presents), Felicity Huffman (Transamerica), Keira Knightley (Pride & Prejudice) i Reese Witherspoon (Walk the line).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Charlize se nedavno požalila kako nema šanse za uloge u akcijskim filmovima zbog premalih grudi. Takav joj bar odgovor daju producenti prilikom odabira glumaca. Seksepilna plavuša ipak ima razloga za zadovoljstvo jer je proglašena ženom godine na ovogodišnjoj dodjeli nagrada Elle Style.

Novi seksi spot lijepe Charlize možete pogledati ovdje.

I.B.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara