Charlize Theron vs. higijena: Kad imam vremena, volim biti prljava!

IAKO je na glasu kao jedna od inteligentnijih glumica u Hollywoodu, Charlize Theron je u talk showu Davida Lettermana provalila glupost koja je u rekordnom roku obišla tamošnje medije i južnoafričku ljepoticu učinila predmetom sprdnje. Dobitnica Oscara priznala je, naime, da se nekad ne pere po tjedan dana, a taj je prljavi detalj iz svog privatnog života potkrijepila "argumentima" koji su nasmijali publiku i doveli je u neugodnu situaciju. "Nemojte me tako gledati, danas sam se oprala", rekla je holivudska diva kojoj hitno treba lekcija o glamuru.

"Vrlo sam razmažena, ali i svjesna koliko sam sretna zbog toga što imam priliku odsjedati u luksuznim hotelima i letjeti prvim razredom. Kad imam malo vremena za sebe, volim se zaprljati, pa idem u područja bez luksuza na kojeg sam navikla. Opasna sam cura i mogu tjedan dana izdržati bez tuširanja", rekla je ljepotica i ponosno zaključila: "Za sve postoji vrijeme i mjesto, a kupanje nekad jednostavno nije na rasporedu!".

Dosjetljivim američkim medijima nije dugo trebalo da počnu sa zajedljivim komentarima, pa su naslovi tipa "Charlize, operi se!" obišli portale i, prema tvrdnjama njezinih prijatelja, neugodno iznenadili glumicu. "Stvar je otišla predaleko. Pa samo se šalila. Mediji joj ništa ne mogu prikrpati pa su se uhvatili te jedne rečenice. Samo je htjela reći da nije ovisna o luksuzu u kojem živi", objasnio je njezin prijatelj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Najveći fan Baracka Obame

Poznata glumica ovih dana ne skriva oduševljenje uspjehom američkog predsjedničkog kandidata Baracka Obame. Sretna je, kaže, što će po prvi put, zahvaljujući stečenom državljanstvu, glasati na izborima, a Obama nije samo njezin izbor - u svom društvu za njega lobira već mjesecima. "Svi znaju da ga podržavam. Neke stvari oko njega su vrlo inspirativne i želim mu svu sreću na izborima. Nakon jednog njegovog govora poslala sam puno e-mailova u kojima sam prijatelje upozorila da slušaju njegove riječi. Taj čovjek zna što govori", rekla je Charlize Theron, jedna od brojnih fanova čovjeka koji bi mogao postati prvi Afroamerikanac na čelu SAD-a.

M.A.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara