Charlotte Church oponaša Kylie

KADA je s 12 godina snimila svoj prvi album klasične glazbe prozvali su je "glasom anđela" i djevojčica je ubrzo zaradila milijune funti.

Danas sa 17 godina pokušava dokazati da više nije mala curica pa se nakon svađe s majkom preselila kod svog dečka tamnoputog DJ-a Stevea Johnsona koji zbog druženja s dilerima droge nije nepoznat policiji.

Charlotte jedva čeka punoljetnost da bi se dokopala love koju su joj roditelji spremili u banku, a svoj račun namjerava povećati odlaskom u pop vode.

Prozvala se CMC i već prvom dance pjesmicom "Opera Song" oduševila mladu publiku. Za novi glazbeni stil pripremila je i novi image za koji ne krije da ga je preuzela od slavne Kylie Minogue.

Pomaže joj činjenica da je od engleskih tabloida prošle godine dobila titulu "najljepša guza godine", a sama tvrdi da može dobro mrdati stražnjicom na sceni poput njene starije kolegice iz Australije.

Njenu seksi pozadinu jedino nisu dobro prihvatili u Hollywoodu gdje je uz Antonia Banderasa trebala snimiti još jednu verziju čuvenog "Fantoma u operi".

Producenti su tražili da za tu ulogu malo smršavi što bi poremetilo njene sadašnje obline pa ih je Charlotte odbila uz napomenu kako bi "da je do sada slušala sve one koji su joj nešto savjetovali u karijeri već odavno završila u ludnici".
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara