Christina Aguilera i dalje šuti o trudnoći - ali slike govore sve

Christina Aguilera i dalje šuti o trudnoći - ali slike govore sve

IAKO još nije službeno potvrdila trudnoću, svima je jasno da poznata pjevačica očekuje prvo dijete - paparazzi su je počeli pratiti u stopu, pa su ovih dana snimili Christinu u potpuno novom, "bujnom izdanju". Čini se da će ostatak njene "Back To Basics" turneje ipak morati malo pričekati, jer je Aguilera, tvrde njezini prijatelji, naredne mjesece odlučila posvetiti isključivo proširenju obitelji.

Mediji više ne čekaju službenu potvrdu Aguilerine trudnoće, jer slike u njenom slučaju govore sve - poznatoj mršavici nazire se trbuh, a i grudi su joj se povećale za broj-dva, pa je potpuno jasno kako se poznata pjevačica nalazi u blaženom stanju. Podsjetimo, prije mjesec dana prekinula je koncert u Melbourneu, a publici je rekla kako je "previše izmorena", ne želeći priznati da sa suprugom Jordanom Bratmanom očekuje prinovu u obitelji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ostatak turneje će, dakle, pričekati, kao i zakazana gostovanja u nekoliko američkih TV emisija. Kako pjevačica zasad ne želi govoriti o trudnoći, novinari su se okrenuli "izvorima" i "prijateljima", a svi jednoglasno tvrde: "Presretna je, kupuje dječje stvari i jedva čeka da joj se život, dolaskom djeteta, potpuno preokrene!".

D.K.
Foto: Daily Mail

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara