Christina Aguilera utjelovila fatalne Hitchcockove heroine

POPULARNA pjevačica drži se teze kako je majčinstvo neće omesti u karijeri - iako je sinčića Maxa rodila prije mjesec dana, nastavlja s promotivnim angažmanima, a onaj za liniju nakita Stephena Webstera još ju je jednom vratio u doba starog, glamuroznog Hollywooda, kakvog je odabrala i za glavnu stilsku odrednicu njezinog aktualnog albuma "Back To Basics".

"Hitchcockove heroine" naziv je reklamne kampanje u kojoj 25-godišnja Christina Aguilera, reklamirajući novi nakit Stephena Webstera, oživljava legendarne glumice i njihove najpoznatije filmske scene - Tippi Hedren ("Ptice"), Grace Kelly ("Rear Window") i Kim Novak ("Vrtoglavica").

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Aguilera će odsad na crvenom tepihu nositi isključivo nakit Stephena Webstera, a o suradnji s dizajnerom ima samo riječi hvale: "Raditi na ovoj kolekciji i kampanji bilo je nevjerojatno iskustvo. Počašćena sam što sam dio svega toga".

Osvrćući se na majčinstvo, pjevačica je izjavila kako se nalazi u najljepšoj fazi života, a obiteljska idila u kojoj se nalazi nekad joj, kaže, mami suze na lice. "Nikad nisam imala oca. Kad vidim Jordana (supruga, op. a.) kako drži Maxa u naručju, dođu mi suze na lice", rekla je u intervjuu za People. Majčinstvu unatoč, Christina ove godine namjerava početi sa snimanjem novog albuma, za kojeg kaže da će biti "inspiriran prekrasnim događajima koji su je potpuno promijenili kao osobu".

D.K.
Foto: Daily Mail

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara